070220 


Vi får naboer mod Havnefronten. Kiss Estate bygger på det vi kalder trekanten. Det har været planlagt igennem en del år og skulle have været Havnehaven 3. Nu bygges der boliger som kan ses ved at trykke HER070220


Dialogmøde den 12. februar 2020 i Marineforeningen på Sydhavnsvej og det er kl. 1900. Hvis du ikke har mulighed for transport, da lige en besked til bestyrelsen, så sørger vi for det videre.

Referatet fra mødet klik her190320 ALLE ARRANGEMENTER, SOM VORES ARBEJDSOMME UDVALG HAVDE PLANLAGT, ER LAGT I MØLPOSEN INDTIL VIDERE. MEN IMELLEMTIDEN ARBEJDES DER PÅ KOMMENDE ARRANGEMENTER. DER KOMMER BESKED RUNDT, NÅR DE ER KLAR OG VI MÅ FÆRDES MANGE SAMMEN


Blok K er gået i gang med et nyt projekt. Et fællesområde på det store grønne areal mellem Havnehaven I og II. Først fjernede vi et cykelstativ, der ikke bliver brugt. Derved havde vi indgangen til arealet. Dernæst gravede vi 2 cirkler, hvor den inderste cirkel blev forsynet med bloksten og yderkanten med natursten. Alle materialer indtil nu er gratis og kommet fra H.C.s have. 

Der er nu gravet ud i midten, hvor det er hensigten, at der skal lægges natursten i cirkel fra midten og afsluttes mod bloksten af fliser. Disse materialer er også tilgængelige. Kostpris bliver kun grus til at lægge i bunden og planter til at læ. Bordet, som man kan se på billedet er doneret af Signe og Jacob. 

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend