Andelsboligforeningen har hvide facader og store glaspartier. Topstyrede/sidehængte vinduer og sidehængte døre. Alle ruder som 2 lags energiruder. Indvendige vægge af gips/letbeton.


Gulve er lamelparket i mørk bøg som Kährs/Tarkett i opholdsrum, værelser, køkken og forstue. I badeværelset klinker og fliser. Lofter malet hvide. Indvendige vægoverflader er tapetseret med Rutex tapet og malet i fuld hvid til dækning. Indvendige døre malede i standard hvid. Vinduesplader af marmor Nabrecina eller Marona Bianca.


Varmeinstallationen er fjernvarme med gulvvarme i stueplan og radiatorer på 1. salen med termostatregulering. Gulvvarme i baderum. Ventilation er mekanisk udsugning fra Køkken via emfang og fra badeværelse. Opholdsrum ved justerbar ventil monteret i væg eller vinduesramme.


El installation er 220 volt stikkontakter og lysudtag i alle rum. 380 volt installation for komfur. Spot i baldakin monteret på badeværelse samt lampe udvendigt ved hoveddør. Der er udført tomrørsinstallation for telefon i stue og soveværelse samt  for TV/FM i stue. Der er monteret ringeklokke i entre. Der er monteret tomrørsinstallation for vaskemaskine, opvaskemaskine og kondenstørretumbler.


Køkken i HTH kvalitet og design type 0300, 0400, 0600, 0900 og 1500. Bordplade af plastlaminat med rustfri stålvask og 1 grebs blandingsbatteri. Over køkkenbordet er opsat fliser.


Til hver bolig er leveret et kosteskab


Af hårde hvidevarer er el-komfur med glaskeramik plade og ovn. Emfang. Køle/Fryseskab på ca. 200 liter.


Badeværelset er udført med stor bruseplads, baderumsmøbel med håndvask og toilet. Spejl over håndvask samt spot i baldakin over spejl. Klinker/fliser på gulv samt fliser på vægge i bruseniche. Vægge i øvrigt er glasvæv. 


Til hver bolig hører et depotrum.


DET OVENFOR ANFØRTE ER STANDARD, DER KAN VÆRE FORETAGET ANDRE TILKØB I BOLIGERNE ELLER FORETAGET UDSKIFTNING DE SENESTE ÅR, HVORFOR ALT MED FORBEHOLD

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend